14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr rănit grav într-un accident la Slatina

Tânăr rănit grav într-un accident la Slatina

Ionuţ Marin, de 29 de ani, din Slatina, se luptă să scape cu viaţă după ce, conducând cu viteză mare, a intrat cu maşina într-o autoutilitară parcată. Accidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 2.30.
Tânărul se deplasa pe strada Cornişei din Slatina, la volanul autoturismului Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare B-61-ZKR. În curba aflată în apropiere de intersecţia de la ACR, el a pierdut controlul maşinii, care a derapat şi a intrat într-o autoutilitară Mercedes Benz, cu numărul RV 255 T, ce era parcată pe partea dreaptă, lângă scuarul din intersecţie. După ce a lovit autoutilitara, Skoda a rupt gărduleţul scuarului şi s-a oprit pe spaţiul verde.
Impactul a fost deosebit de violent. Şoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii minute bune pentru că doi cetăţeni care au sunat la 112 au spus că victima este doar inconştientă, nu şi încarcerată. Abia după ce ambulanţa a ajuns la locul accidentului, medicul şi asistentul au constatat că victima este prinsă între fiarele maşinii, fiind solicitat un echipaj de la Descarcerare. Conducătorul auto a fost transportat la spital în stare critică.  Din cauza stării grave în care se afla, tânărul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova, cu diagnosticul politraumatism prin accident rutier, comă de gradul III.  Medicul de gardă de la spitalul din Craiova a spus ieri că tânărul se află tot în comă de gradul III, starea sa fiind, în continuare, foarte gravă.
Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII